Effektivt. Pålitligt. Gediget.

Om NP Produkter

Vi är det personliga företaget som verkat på marknaden i närmare 50 år. Vårt mål är att vara tillräckligt stor för att vara konkurrenskraftig och utan att tappa vårt fokus på hög flexibilitet och servicenivå.
Som kund får du tillgång till vårt breda sortiment, vilket omfattar cirka 35 000 olika standardartiklar och ritningsbundna detaljer framtagna efter våra kunders ritningskrav. Detta genom vår direktimport från ledande tillverkare i Asien och Europa.
Skulle inte det täcka ert behov har vi ett stort kontaktnät bestående av en rad olika nischade leverantörer och fabriker. Detta ger oss tillgång till ytterligare cirka 80 000 standardiserade artiklar inom 1-2 veckors leveranstid från lager runt om i Europa.

Se oss som skräddaren

Vi tar gärna över helhetsansvaret för dina behov av fästelement och komponenter. Vi vet att allas behov är olika och att individuella lösningar behövs. One-size-fits-all-produkter fungerar sällan speciellt bra. Tänk tubsocka – den går att ta på sig men passar ingen. Vi gillar skräddarens sätt att tänka och tycker att skräddarspråket gör vår verksamhet lättare att förstå.

Och vi ser oss gärna som skräddare inom fästelement och mekaniska komponenter. Med utgångspunkt från dina behov tar vi fram den bästa lösningen.

“Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens behov”

Christian Berggren, VD NP Produkter

Kvalitet till rätt pris

Vi erbjuder produkter med rätt kvalitet till rätt pris, som motsvarar våra kunders krav och förväntan. Leverans med Certifikat 3.1B, PPAP med mera.

Kontakta oss för mer information

För en bättre miljö

Vår strävan är att erbjuda fästelement/komponenter och tjänster till våra kunder med låg miljöpåverkan. De leverantörer vi arbetar med ska verka för en bättre miljö.
Samtliga medarbetare hos oss skall följa de lagar och bestämmelser angående miljön som har upprättats av myndigheterna.

Vill du veta mer? 

Kontakta oss